whisky

Gode gaver til ganen, din far vil elske

Dette er en sponseret artikel.

Har din far smag for dyre flasker, eksklusiv chokolade, eller foretrækker han i virkeligheden en kold fadbamse i haven sammen med sine nærmeste? Så er det oplagt, at du forkæler ham med en god gave til ganen på fars dag! Læs med her på siden, hvor vi har samlet et hav af gode gaveidéer, som din far vil elske at smage på eller sætte tænderne.

Kan man andet end blive glad for en god gave til ganen? Næppe! For hvad end din far er til sport og lange dage i haven eller foretrækker en god bog i sofaen, så findes der ikke noget som lidt lækkert til ganen! Vi har fundet et par oplagte gaveidéer til dig, der ønsker at sende lækkerier til din far med posten, eller til dig, der foretrækker at troppe op hos din far med en flot gavekurv i favnen på fars dag – den 5. juni!

Gyldne dråber til fædre med smag for alkohol

Fars dag er først og fremmest den perfekte anledning til at bruge lidt ekstra kvalitetstid sammen med manden, der elsker dig højere end nogen anden – din far!

Er din far vild med god vin, cognac eller et par kolde kvalitetsøl, er det derfor oplagt, at du tager en flaske med under armen, når du tropper op ved hans dørtrin på fars dag.

Eller hvad med at sende ham en god flaske og lidt lækker chokolade med posten, som han kan nyde på sin særlige dag? Hvis ikke du har tid til at besøge ham.

Er din far vild med øl, vin og spiritus? Køb din gave til fars dag 2019 her!

Gavekurv med din fars yndlingsdelikatesser

Har din far traditionen tro inviteret til middag eller familiehygge på grundlovsdag – altså fars dag? Så er det oplagt, at du tager lidt godt med til ganen, som han kan dele med resten af selskabet i løbet af dagen.

Find en flot kurv, og gå på jagt efter alle hans yndlingsdelikatesser. Bland sødt med surt, akkurat som du ved, at han elsker det! Når du laver din egen gavekurv, er det nemlig dig, der bestemmer, hvad der skal i – og hvem kender din fars smag bedre end du?

Pak kurven flot ind, og læg evt. et fint kort med et par håndskrevne ord ved. Så har du den perfekte fars dags gave til ham, som er vild med alt fra lækre øl til stærke lakridser og ost!

Fars dag – lav noget lækker mad, I kan nyde sammen!

Der findes ikke noget bedre end at blive vækket med morgenmad på sengen. Bor du hjemme hos din far, er det derfor oplagt, at du forbereder en lille overraskelse – pandekager, kaffe, æg og bacon – fra morgenstunden på fars dag.

Eller hvad med at bage en lækker kage, som du, din far og resten af familien kan nyde sammen om eftermiddagen? Din far vil med garanti blive glad for den søde tanke og dine lækkerier! For findes der noget bedre end lidt godt til ganen og sit barns gode selskab?

Find mere info om fars dag her.