Gave i sort papir

3 gode gaveidéer til fars dag

Fars dag er hos mange danske familier en tradition – og det er en tradition, som forpligter. Her skal fædrene forkæles, og typisk involverer det, at der udleveres en gave. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære din far på fars dag, følger her 3 gode bud.

Hvis du ligesom mange andre danskere værdsætter det, din far har gjort for dig gennem årene, så er fars dag en oplagt chance for at vise ham det. Fars dag giver dig mulighed for at vise din far, at du værdsætter ham og jeres forhold.

De fleste plejer at investere i en gave på fars dag, og det er der god grund til. Det viser din far, at du holder af ham – og han vil med garanti værdsætte, at du og eventuelt dine søskende har lagt kræfter i at finde en god gave til ham.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære din far til fars dag, er der god grund til det. Det kan være svært at finde en gave hvert år, når nu han også skal have en fødselsdags- og julegave. Der er dog ikke nogen grund til at fortvivle, for herunder finder du tre gaveidéer, der er oplagte til fars dag.

#1: En kimono

En kimono klinger måske en anelse feminint i dine ører, og det er der ikke noget at sige til. Traditionelt set har kimonoer primært været forbeholdt kvinder, men sådan er det ikke længere. Du kan derfor med fordel give din far en bambus kimono til mænd.

#2: En god bog

En bog er noget, de fleste kan lide at give sig i kast med fra tid til anden. Den er derfor et oplagt valg til fars dag, hvilket især gør sig gældende, hvis du kan finde en god bog, som omhandler et emne, din far interesserer sig for. Hvis du er i tvivl, kan du altid forsøge at kigge i bogreolen, næste gang du er hjemme hos dine forældre.

#3: Koncertbilletter

Nu, hvor landet har åbnet op igen, er det med at udnytte det. Hvis din far kan lide musik og har en favoritkunstner eller -genre, kan du med fordel forære ham koncertbilletter, hvis du kan finde en koncert, som du tror, han vil kunne lide.