Mand i garderobe

Giv din far et tøjstativ med plads til skjorter, slips og accessories

Som mand er det ingen raketvidenskab at klæde sig godt. En fin, glat skjorte, et godt slips og måske i et velvalgt accessory til at fuldende påklædning. That’s it! Men skal skjorten først stryges, og skal man lede efter slips og accessories – ja, så kan det blive et større projekt.

Er din far også typen, der ser rigtig godt ud med slips og skjorte, så hjælp mig med at holde styr på garderoben.

I dagens artikel præsenterer vi dig for en virkelig unik farsdagsgave. Vi ser nærmere på de unikke tøjstativer fra danske RackBuddy og præsenterer dig for udvalgte højdepunkter fra kollektionen.

Læs med og giv en gave, der vil sprede glæde på fars dag.

Unikke tøjstativer, der sætter barren højt

Måske er et flot tøjstativ ikke det første, der falder dig ind, når du er på udkig efter en god gave til din far. Men et tøjstativ fra RackBuddy er heller ikke et hvilket som helst tøjstativ. Den danske virksomhed fremstiller nemlig robuste, holdbare tøjstativ, der til lige dele er praktiske og flotte. Et tøjstativ fra RackBuddy er således en æstetisk tilføjelse til den gode stil i hjemmet, uanset om det placeres i soveværelset, entreen eller som del af et walk-in skab.

Nedenfor præsenterer vi dig for tre tøjstativer, der er perfekte som fars dags gaver:

  1. RackBuddy Billy: Billy er et klassisk sort tøjstativ af vandrør med en praktisk hylde foroven, en skohylde forneden samt en krog på siden. Her er der kort sagt plads til det hele i et kompakt og stilrent design. Skjorterne hænger sikkert og overskueligt, mens krogen er oplagt til slips og accessories. Samtidig er der plads til sko samt til flere accessories, planter, lamper eller andre hyggelige ting på den øverste hylde.
  1. RackBuddy Capone er oplagt til faren, der går meget med jakkesæt. Her er der to tøjstænger over hinanden – én til skjorter og én til jakkesæt. Det er både praktisk og inspirerende, når der skal afprøves nye tøjkombinationer. Perfekt til faren med en stor garderobe, der har brug for at matche skjorter og jakkesæt.
  1. RackBuddy Logan er perfekt som fars dags gave til manden, der sætter pris på simplicitet. Her får du en enkelt tøjstang, som kan monteres mellem to vægge. Perfekt til uudnyttede hjørner i soveværelset eller som del af en større walk-in løsning. Her kan din far ovenikøbet få lov til at finde sin indre handyman frem.  

Find det perfekte tøjstativ i RackBuddys store sortiment

Arbejde, fritid eller fest – med et lækkert tøjstativ har din far altid overblikket over garderoben. På RackBuddys hjemmeside er der virkelig mange fede muligheder, og din far kan ovenikøbet hente inspiration til, hvordan de mange forskellige tøjstativer kan indgå i indretningen derhjemme.

Sektionen med fede og inspirerende DIY-tips kan ikke andet end at sætte gang i fantasien og kreativiteten. Vær dog opmærksom på, at et besøg hurtigt kan resultere i en længsel efter din egen RackBuddy. Men det er en risiko, man må leve med.

Vi ønsker god fars dag og håber, at du finder lige netop den gave, der vil gøre din far glad.