Senior mand der smiler

3 sjove gaver, du kan forære din far til fars dag

Fars dag er en mærkedag, hvor du har rig mulighed for at fortælle ham, at du holder af ham. Det er dog også en dag, hvor du kan drille ham lidt med en sjov gave, hvis I har et forhold, hvor det er tilladt at stikke lidt til hinanden. Herunder får du 3 forslag til sjove (og anderledes) gaver til fars dag.

#1: Billetter til en vild koncert

Hvem elsker ikke at tage til koncert? De fleste holder af musik i den ene eller anden grad, men det er ikke alle, der har den samme musiksmag. Hvis din far er kommet lidt op i alderen, er der stor sandsynlighed for, at han ikke længere tager til koncerter.

Derfor er det oplagt at forære ham en billet til en koncert, som måske er lidt vildere, end han har været vant til – eksempelvis en rockkoncert, hvor der bliver kastet djævlehorn og headbanget. Hvis din far er typen, der er frisk på lidt af hvert, er det oplagt at forære ham en billet til en koncert, hvor du og eventuelt dine søskende tager med.

#2: Kondomer

Hvis dine forældre ikke længere er sammen, og din far endda er single, kan du drille ham lidt ved at forære ham kondomer. Det kræver selvfølgelig, at I har et forhold, der tillader, at I driller hinanden lidt. Han vil helt sikkert blive forlegen, og det vil være det hele værd.

Samtidig er det en sjov gave, som ikke ligefrem vælter budgettet. Du kan få kondomer i mange forskellige afskygninger, og du kan eventuelt lave en rigtig ‘ungkarle’-kurv til ham, som indeholder specialøl, en stor cigar og nogle kondomer. Læs mere på https://www.kondomland.dk/.

#3: Toiletgolf

Dette er en gave, som bestemt ikke vælter budgettet, men som alligevel vil være både sjov og garanteret også brugbar – for hvem keder sig ikke, når de er på toilettet? Her er toiletgolf den oplagte gave. Det er et golfsæt, som placeres foran toilettet, og så gælder det ellers om at få golfbolden i hul, mens man sidder på tønden.

Det er en sjov og anderledes gave, som helt sikkert vil bringe smilene frem. Det er den perfekte fars dag-gave, hvis din far er typen, der bruger lidt for lang tid på badeværelset – og det perfekte alternativ til at sidde og scrolle løs på sin telefon.