Far i t-shirt

Forær din far en hjemmelavet t-shirt med print til fars dag

Fars dag er en helt særlig lejlighed, hvor du får mulighed for at vise din far, at du virkelig sætter pris på ham. Det kræver, at du finder en god gave, og her kan det hurtigt blive kedeligt, hvis han får det samme igen og igen hvert år. En t-shirt med print, som du selv har designet, er en god og anderledes gave.

En t-shirt med print er en personlig gave

Fars dag er en særlig lejlighed, hvor du får mulighed for at vise din far, hvad han betyder for dig. Mens traditionelle gaver som slips og sokker er fine, kan det ofte blive en anelse kedeligt. I stedet kan du lave en hjemmelavet t-shirt med print, hvis du vil forære ham en unik og personlig gave, som der ikke findes andre af.

Du kan selv lave printet på t-shirten, hvis du er kreativt anlagt. Det kan være mange forskellige ting, og du kan blandt andet gå efter at designe et motiv, som betyder noget for jer begge. Du kan også gøre det lidt mere skørt ved eksempelvis at bruge et billede af dig selv, som du får printet på t-shirten – eller børnebørnene, hvis han har sådan nogle.

Påfør printet derhjemme eller bestil det online

Hvis du vil lave en unik t-shirt med et personligt print, så har du flere muligheder. Du kan enten vælge at lave den derhjemme, men du kan også vælge at få den printet hos en professionel virksomhed, der arbejder med tryksager. Du kan eksempelvis få printet dit eget motiv på en t-shirt hos Mark On.

Vælger du at lave t-shirten selv, så skal du bare have fat i noget transferpapir – og det er faktisk ikke så svært, som man skulle tro. Først og fremmest skal du dog købe en t-shirt, som passer til din fars størrelse, som du kan påføre printet på. Det kan du købe hos de fleste tøjforretninger, og ellers kan du altid finde en online.

Når du har transferpapiret og en passende t-shirt, skal du have en printer og en computer, som du kan bruge til at designe og printe dit ønskede billede eller tekst. Det er vigtigt at være opmærksom på, at transferpapir kun kan bruges med blækprintere, og du kan derfor ikke bruge en laserprinter til projektet.