Sneakers i forskellige farver

Det er ikke nødvendigvis kun far, der skal have gaver til fars dag

Selvom fars dag er en dag, hvor du får mulighed for at fortælle din far, at du værdsætter alt det, som han har gjort dig gennem din opvækst, og hvad han betyder for dig i dag, så er det ikke meningen, at din mor skal føle sig forbigået. Du kan derfor også forære din mor en lille gave til fars dag som plaster på såret.

Hvorfor skal mor også have en gave?

Selvom både mor og far har en mærkedag, hvor de hver især bliver fejret, så er der ingen grund til, at din mor skal føle sig forbigået på fars dag – og det skal din far selvfølgelig heller ikke på mors dag. Du kan derfor med fordel forære dem begge en god gave til de særlige mærkedage, for de har trods alt være to om at lave dig.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal forære din mor en gave også, så er det simpelthen, fordi du på den måde også får mulighed for at vise hende, hvor meget du holder af hende. Det kan være noget så simpelt som et par damesneakers, en trøje, en god flaske vin eller noget helt fjerde, så længe det er noget, din mor vil blive glad for.

Forær din far en lidt større gave

Selvom din mor får en gave, så betyder det ikke, at det ikke er din far, som er i centrum til fars dag. Du må derfor gerne gøre en smule forskel alligevel, og det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis forære din far en lidt større gave end din mor, så han føler sig en anelse mere værdsat, når nu det er hans mærkedag.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vælger at gå den vej, eller om du i stedet ønsker at gøre noget andet. Alle familier har forskellige traditioner, og det handler om at vælge den, som matcher din familie bedst – og hvis det betyder, at både far og mor får en gave, så er det helt i orden. Så længe, der er masser af kærlighed bag gaven.