Mand på løbehjul

3 transportmidler, der egner sig perfekt til fars dag

Hvis du vil give din far en anderledes gave til fars dag, så kan du forære ham et transportmiddel – eksempelvis en cykel, et segboard eller noget helt tredje. Måske opstår der en helt ny interesse for ham.

Her får du tre bud på transportmidler, som du kan forære din far i gave på fars dag.

En ny cykel

Hvis din fars gamle cykel efterhånden ikke kan længere, eller hvis du bare synes, at det er på tide, at han får en ny, så er fars dag en oplagt anledning. Det er en forholdsvist dyr gave, men bare overvej, hvor meget din far har givet dig. Hvis budgettet er stramt, kan du eventuelt forære ham en brugt cykel.

Det kræver blot, at du vælger en brugt cykel fra en fornuftig forhandler, der er til at stole på. Du kan passende bruge DBA til at finde en brugt cykel, men vær opmærksom på, at forsikringen sjældent dækker, når der er købt en brugt cykel, så derfor bør du forholde dig kritisk over for forhandleren, hvis du vil være på den sikre side.

Et segboard

Segboards er et transportmiddel, som hele tiden bliver mere og mere populært. Du kan både bruge det til praktiske gøremål, men det er også sjovt at bruge i fritiden – og efterhånden som populariteten stiger, er det bedste segboard ikke udelukkende en gave, som henvender sig til børn, men også voksne mennesker.

Et par rulleskøjter

Hvis din far godt kan lide at stå på rulleskøjter, eller hvis du bare synes, at han trænger til at få rørt sig lidt, så er det en oplagt gave til fars dag. Det kræver naturligvis, at han er villig til at lære noget nyt, hvis ikke han kører på rulleskøjter i forvejen. Om ikke andet, så har han da et par rulleskøjter, som han kan køre på sammen med børnebørnene.

Et elløbehjul

Det er de færreste, der efterhånden ikke kender til elløbehjul, som man kan leje i de fleste af landets større byer. Ikke desto mindre, så er det ikke alle, der har et selv – og det er ærgerligt, for det er et fremragende transportmiddel, som kan fragte en sikkert fra A til B, hvis man vel at mærke er udstyret med en cykelhjelm.