Blomster og gaver

3 gaver du kan sende til din far på fars dag

Når du ikke at se din far til fars dag? Det betyder ikke, at du skal misse chancen for at forære ham en gave, der viser, at du holder af ham. Du kan i stedet sende en gave til ham. Her får du 3 gode bud på gaver, som du kan sende til din far på fars dag.

#1: Blomster

Der er ingen, der siger, at mænd ikke også kan få en buket blomster – og det er lige præcis, hvad du kan sende til din far på fars dag. Selvom man primært forærer blomster til kvinder, så er det stadig noget, der signalerer, at du holder af din far. Du kan eventuelt vælge en mere maskulin buket eller en plante.

Køb blomster online, som du kan sende til din far, hvis du ikke når at se ham til fars dag. Det vil han helt sikkert blive glad for, men du kan også kombinere det med en god flaske vin eller noget andet, som du ved, at han holder af. Du kan også vælge at investere i en kødædende plante eller lignende, hvis du mener, at blomster bliver lidt for feminint.

#2: Koncertbilletter

Hvem elsker ikke at tage til en god koncert? Det gør de fleste, som kan lide at høre musik, og heldigvis er der god mulighed for at sende koncertbilletter til din far, hvis du ikke når at se ham til fars dag. Du kan eventuelt beslutte dig for, hvilken koncert han skal til – og hvis du også kan lide kunstneren, kan du selvfølgelig tage med.

Det er samtidig en oplagt måde, hvorpå du kan lave noget med din far, nu hvor du ikke får set ham på selve dagen. Hvis du har søskende, kan I eventuelt finde en koncert med et band eller en kunstner, som I allesammen kan lide, og så kan hele familien tage med på en hyggelig familietur fyldt med oplevelser.

#3: Oplevelsesgave

De fleste mennesker elsker at komme uden for hjemmet og få én på opleveren. Her er der mange muligheder, og det kan bestemt være en god idé at forære din far en oplevelsesgave. Du kan blandt andet vælge mellem restaurantbesøg, spaophold, whiskysmagning eller sågar en tur med en luftballon.

Det handler blot om at vælge en oplevelse, som du tror, at din far vil blive begejstret for – og han kan jo eventuelt tage din mor under armen, når I skal afsted, eller han kan tage en ven med. Du kan også bruge anledningen til selv at tage med, så du samtidig får noget ud af gaven selv, hvis du gerne vil dele oplevelsen med ham.